A végleges szőrtelenítésről
A végleges szőrtelenítésről

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás

A végleges szőrtelenítésről

A hölgyek körében manapság különösen elterjedt és igen nagy figyelmet szentelnek a szőrtelenítésre, a selymes, sima bőrre. Nagyon sokféle módszer létezik már manapság, amivel szőrmentessé varázsolhatjuk a lábunkat, karunkat, az intim testtájakat. Mi ehhez az IPL+CMP (folyamatos többszöri villanás) villanófényes szőrtelenítő gépet használjuk.

Előre sajnos teljes pontossággal nem lehet meghatározni, hogy hány kezelésre van szükség az adott területen, hányszor kell a végleges szőrtelenítő eljárást megismételni. Nagyon fontos, meghatározó tényező hogy a bőr és a szőr milyen típusú, milyen színű. Minél világosabb a bőr, és minél sötétebb a szőr, annál nagyobb a hatékonysági szint. A végleges szőrtelenítő kezelés ideje alatt nagyon fontos kerülni a szoláriumot és a napfényt, ebben az időszakban nem tanácsos, sőt kifejezetten nem javasolt a szolárium stúdiók felkeresése, illetve a napozás, különös tekintettel egy hónappal kezelés előtt, illetve, míg a kezeléssorozat tart.

Két alkalom közt a kezelt területről a nem kívánt szőrszálakat csak borotvával, szőrvágóval, vagy krémmel lehet eltávolítani, mivel ezek az eljárások nem tépik ki a szőrtüszőt, ami elengedhetetlenül fontos a kezelés szempontjából. A szőrnek mindenképp kell tartalmaznia szőrtüszőt, éppen ezért az epilátor, csipesz és gyanta alkalmazása szigorúan tilos, egyéb esetben a kezelésnek nem lesz hatékonysága.

Nem mindegy, hogy milyen géppel végzik a szőrtelenítést, mennyire hatékony!

Mi a német „Smartplus” IPL+CMP technológiával működő rendkívül magas hatékonyságú szőrtelenítő gépre esküszünk. A fővárosban három, az ország több, tizenkét nagyobb városában működtetünk referencia szalonokat, ahol a kedves vendég bátran letesztelheti gépünk hatékonyságát, eredményességét. Arra törekszünk, hogy minél több helyen, mindenhol elérhetők legyünk.

Amennyiben minket választ néhány kezelés után valóban megszabadulhat a nem kívánt szőrszálaktól. Borotválás, gyantázás nélkül, tartósan megőrizheti bőre puhaságát, simaságát. A kezelések kellemes környezetben, hozzáértő, kedves, mosolygós kozmetikus lányok irányítása alatt történik, ahol a vendég kikapcsolódhat, elfelejtheti hétköznapi gondjait a vidám hangulatnak köszönhetően. Ehhez nem kell mást tennie , csak bejelentkeznie! A szőrtelenítő kezelés rövid időt vesz igénybe, hiszen tesfelülettől függően maximum fél órát kell rászánnia.

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás