Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás

Szőrtelenítő krémek hatása

Felgyorsult világunkban, ahol egyre inkább a tartós szőrmentesség hódít, mindenki megtalálhatja a számára legoptimálisabb megoldást (gyanta/tartós szőrtelenítő krém/villanófényes technológia)

Tartós – közel 90%-os- eredményt azonban csak a professzionális szalonokban használt gépek adhatnak. Ilyen például a Professszőr szalonokban használt német SmartPuls villanófényes szőrtelenítő gép.

Természetesen mindenkit kecsegtet a végleges szőrtelenítő krém használata, mely könnyű használatot és selymes bőrt ígér. Ám ne feledkezzünk meg a krémekben lévő káros vegyületekről, melyek nem csak a szőrtüszőt próbálják roncsolni, de a bőrre is kártékonyan hatnak. Többek között illatanyag, tartósítószer, zsíralkohol és még sorolhatnánk az összetevőket. Ennek tudatában, használnánk magunkon kémiai vegyületeket?

A krémekben lévő mérgező anyagok sokszor évekkel később ütnek vissza különböző bőrbetegségek formájában. Az érzékenyebb bőrű vendégeknél a krémek azonnali irritációt/bőrgyulladást okozhatnak!

Érdemes tehát mérlegelni, hogy mérgezzük-e a testünket feleslegesen, vagy választjuk a 100%-ban biztonságos IPL fényt, mely semmilyen káros hatással nincs a bőrre, kizárólag a szőrtüszőket roncsolja.

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás