Nyak szőrtelenítés
Nyak szőrtelenítés

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás

Nyak szőrtelenítés

A nők többsége nem rajong azért, ha a férfiaknak a nyaka szőrös, nem találják igazán vonzónak. Ez azonban sok esetben hormonális problémák miatt alakul ki, amiről az illető természetesen nem tehet, mégis igénytelenségre, ápolatlanságra utal, amivel a férfiaknak meg kell küzdeniük. Ez a probléma még a legnagyobb sztároknál is előfordul, mint például David Backam-nél is, akiről szintén készültek olyan képek, melyeken látható, hogy a nyaka közepéig szőrös. A nyak szőrtelenítés problémát valahogy mégis meg kell oldani.

Az erősebbik nem képviselői nagy átlagban napi szinten borotválkoznak. Manapság már nagyon jó minőségű borotvákat, villanyborotvákat és otthoni szőrtelenítő gépeket, szőrvágókat lehet kapni, mégis rengeteg vesződséggel jár a szőrzet eltávolítása. A nyaki területen a bőr azonban még vékonyabb és érzékenyebb, mint az arcon, ezáltal borotválkozás hatására a bőr kipattoghat, szőrtüszőgyulladás alakulhat ki. Mindemellett gyakran előfordul, hogy az urak megvágják magukat borotválkozás közben, ami hegesedéshez, sérülésekhez vezet. Ezekre a legtöbb esetben arcszeszt javasolnak, ami viszont kellemetlen, csípő érzéssel jár együtt. A többi szőrtelenítő eljárás, mint például a gyanta, csipesz és epilátor használata erős fájdalommal járhat együtt a nyak szőrtelenítésénél, amit a férfiak nehezen tolerálnak. A kémiai szőrtelenítő krémek pedig általában alkalmatlanok az erős nyakszőrzet eltávolítására.

A nyak szőrtelenítésére a legalkalmasabb eljárás és megoldás az IPL szőrtelenítés, ami tartós megoldást jelent, akár 4-6 évig sem kell foglalkozni vele utána. A kezelés kíméletes, fájdalommentes, a nyak minden területéről könnyedén távolítható el a szőr, 6,8 hetes periódusos ismétlések mellett akár 5,6 alkalom után. A kezelés bőrregeneráló hatású is egyben, megszűnnek a szőrtüszőgyulladások.

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás