Láb szőrtelenítés
Láb szőrtelenítés

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás

Láb szőrtelenítés

Mi is ildomos manapság egy igazán trendi nőnek?

Azt már biztosan elmondhatjuk, hogy a láb szőrtelenítése ide tartozik.  A bozontos női láb a férfi számára már nem vonzó, képzeletük, ábrándjaik a selymes puha női láb körül kalandozik, ami körbefonja derekukat". Az intimitás területén tehát alapelvárás, ezt a férfiak egyöntetű véleménye is alátámasztja.

A láb szőrtelenítés egyre nagyobb szerepet kapott, ahogy rövidültek a szoknyák, változott a fürdőruha, bikini divat.  Az igényességhez, ápoltsághoz manapság már hozzátartozik és alapkövetelmény, hogy a hölgyek lábát ne borítsa szőrzet. Ezt sugallják a reklámok is. Sokkal vonzóbb tud lenni egy csupasz női láb, mint ellenkező esetben, ha nem figyelnek erre oda a hölgyek és szőrösen hagyják e testrészüket, ami akár a kiszemelt nagy Ő elcsábításának egyik fontos eszköze is lehetne.

A láb szőrtelenítéséhez több eszköz is rendelkezésünkre áll. Természetesen jó, ha tisztában vagyunk vele, hogy milyen a szőrzetünk erőssége, milyen bőrtípusba tartozunk. Ezek ismeretében tudjuk kiválasztani a számunkra leginkább alkalmas szőrtelenítő eljárást. A borotválást napi szinten be kell iktatnunk a tisztálkodási, szépítkezési rituálék közé. Minden egyes alkalom után egyre inkább erősödik a szőrzetünk és egyre sötétebb is lesz. A szőrtelenítő krémek használatánál ugyanez a probléma merül fel, ott is egyre vastagabb szálúak lesznek a szőrszálak és pár nap elteltével szúrós, bökős lesz a lábunk. Egyik megoldás sem jelent tartós megoldást a problémára, mindössze néhány napra szünteti meg a szőrösödést. A gyantázás és epilálás rendkívül fájdalmas. Ezek az eljárások egy kicsit hosszabb távra nyújtanak megoldást, de ez is mindössze 2-3 hetet jelent. Az érzékenyebb bőrűek pedig számolhatnak esetleges szőrtüszőgyulladással, bőrpirosodással is, ha ezeket a módszereket választják.

Korszerű megoldást a láb szőrtelenítés esetében az IPL szőrtelenítés jelenthet. Ha a kezelési utasításoknak megfelelően kezelnek 8 hetes ismétlésekkel 6-8 alkalom alatt elérhetjük a vágyott puha selymes tapintású lábát, és eldobhatjuk az állandó macerával járó borotvánkat.

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás