Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás

Adatvédelmi Nyilatkozat

A semmiszor.hu – továbbiakban a tulajdonos – tiszteletben tartja a webhelyet felkereső és használó minden természetes személy személyiségi jogait. Az alábbiakban ismertetjük a tulajdonos személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelveit.

Ön a bal oldalt alul található visszahívás gomb kitöltésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait a tulajdonos adatbázisában rögzítse, nyilvántartsa és feldolgozza a szolgáltatásnyújtás folyamán. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük.

Személyes adatok védelme

Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel és töröljük adatbázisunkból, az erre a célra kijelölt elérhetőségünkön keresztül. A webhely használata során felkérhetjük arra, hogy adja meg személyes adatait. Megkérdezhetjük, hogy hozzájárul-e adatainak felhasználására és ha igen, milyen célokra. Adatait kizárólag az Ön engedélyével használjuk fel.

Adatgyűjtés

Adatokat gyűjtünk az internetes forgalom elemzésével az Ön szokásairól és preferenciáiról, beleértve a webszerver naplóját, amely tartalmazza az Ön IP-címét, a sikeresen vagy nem megnyitott oldalakat és a használt böngészőt. Ezeket az adatokat kizárólag saját célra, statisztikai célból használjuk fel, hogy weboldal látogatottságot, használhatóságot és keresési találatot mérjünk. Az Önről gyűjtött adatokat felhasználva alakítjuk webhelyünk megjelenését, szerkezetét és használhatóságát.
Ha bármilyen ezen webhelyre vonatkozó adattal, tartalommal vagy vizuális megjelenéssel kapcsolatos kérdése, megjegyzése vagy panasza van kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az erre a célra kijelölt elérhetőségünkön keresztül!

Kérjen visszahívást az Önhöz legközelebb eső szőrtelenítő szalonból!

visszahívás